Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Activiteiten > Crazygames

Crazygames

Compleet verzorgde “quiz” op uw locatie

Een leuke en originele activiteit voor jong en oud. Sanka Events verzorgt voor u een compleet middag- of avondprogramma met voor iedereen wat wils.

De Crazygames kunnen plaatsvinden op uw eigen locatie of op één van onze locaties.

Stel uw eigen Crazygames samen

De mogelijkheden bij de Crazygames zijn zeer divers. Het standaard-programma is reeds bijzonder, afwisselend en ludiek.

Indien gewenst kunnen de Crazygames geheel naar eigen wens worden aangepast op de individuele deelnemers, uw school, verenigiging, bedrijf of familie.

Hoe zien de Crazygames er globaal uit?

De Crazygames is een speciaal door Sanka Events ontwikkeld concept. Deze actieve quiz is een uitdaging voor iedereen. We nemen u mee in een achtbaan van muziek, kennis en spelonderdelen. Als team heb je diverse vaardigheden en behendigheid nodig, maar ook kennis en tactiek.

Dit evenement vindt plaats in een ontspannen sfeer, waarbij maximaal tien teams tegen elkaar strijden. Het is fysiek niet inspannend en daardoor voor iedere doelgroep geschikt.

Waar de Crazygames gaan eindigen weet vooraf niemand, maar dat het daadwerkelijk te gek wordt, dat staat vast. Deze activiteit kan op iedere locatie worden uitgevoerd en is uitstekend te combineren met een hapje en een drankje. Laat u verrassen.

Teamwork en competitie

De Crazygames zijn een speciaal door Sanka Events ontwikkeld concept, dat in maximaal tien teams tegen elkaar wordt gespeeld. Één team bestaat uit minimaal drie en maximaal tien personen. Voor grotere groepen maken we een programma op maat.

Perfect combinatie van muziek, kennis en spellen

De Crazygames bestaan uit een combinatie van kennisvragen, vaardigheden tijdens ludieke spellen en muziekopdrachten. Kortom: enorm veelzijdig en gegarandeerd plezier voor iedereen.

Zelf samenstellen van de inhoud: maatwerk

Vooraf kan worden bepaald hoe de verhouding tussen “actief” en “passief” zal komen te liggen. Hierdoor zijn de Crazygames geschikt voor iedere doelgroep. Hoe de middag of avond precies gaat verlopen wordt pas tijdens het spel door de deelnemers zelf bepaald. Niemand weet dus exact wat hij of zij voorgeschoteld zal krijgen.

Het unieke aan dit concept is dat de Crazygames helemaal op maat gemaakt kunnen worden. Indien gewenst ontwerpen wij aan de hand van vooraf door de deelnemers ingevulde vragenlijsten de Crazygames speciaal voor uw groep gasten.

Hierdoor sluiten de onderwerpen, de spelonderdelen en de muziek perfect aan en voelen de deelnemers zich nog meer betrokken.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw bedrijf, school, familie, vriendengroep of vereniging centraal te stellen bij de Crazygames.

Op- en afbouw

De op- en afbouw van alle ingezette materialen is bij het arrangement inbegrepen. Wij arriveren circa twee uren voorafgaand aan het evenement op uw locatie en bouwen dan ter plekke alles op. Uiterlijk een kwartier voor aanvang van uw evenement staat alles keurig klaar. Na afloop duurt het circa twee uren, voordat wij weer alles hebben afgebouwd en opgeruimd.

Soms kan het wenselijk zijn dat de opbouw al eerder of de afbouw later plaatsvindt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw programma voorafgaand of aansluitend aan de Crazygames in dezelfde ruimte is gepland. In dat geval is het uiteraard mogelijk dat de Crazygames al eerder op de dag helemaal klaarstaan of bijvoorbeeld pas een dag later worden opgeruimd. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken.