Eindejaarsquiz - Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Activiteiten > Eindejaarsquiz

Eindejaarsquiz

Het ultieme jaaroverzicht in quizvorm

Wij verzorgen een onvergetelijke quiz op iedere gewenste locatie, waarover de deelnemers nog lang na zullen praten. U hoeft zelf niets te regelen: wij nemen u alle zorgen uit handen.

Alle opmerkelijke, belangrijke en hilarische momenten van het afgelopen jaar komen tijdens deze quiz in een ontspannen sfeer voorbij. De “Oh-ja-momenten” vliegen de deelnemers om de oren. Vragenrondes (op het gebied van showbizz, politiek, sport en nieuws) wisselen elkaar af met muziekfragmenten en ludieke tussenrondes, zoals een heuse paardenrace of balletje balletje. Er is geen fysieke inspanning vereist, waardoor de quiz voor alle doelgroepen geschikt is.

Het verloop van de quiz

De quiz kan individueel worden gespeeld, maar ook in teams die u zelf samenstelt. Zo kunt u juist deelnemers bij elkaar plaatsen die elkaar nog niet kennen, of in het kader van teambuilding bestaande groepen of afdelingen tegen elkaar laten strijden. 

Alle deelnemers ontvangen van onze quizmaster een draadloos, interactief stemkastje. Doordat deze antwoordkastjes in constante verbinding staan met het scoresysteem, kunnen er op ieder gewenst moment actuele tussenstanden worden getoond. Hierdoor is het scoreverloop goed te volgen en kan iedereen zien wanneer andere deelnemers uitlopen of juist dichterbij komen in de stand. De spanning stijgt, fanatisme gegarandeerd.

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Als u kiest voor de Jaarquiz van Sanka Events kiest u niet alleen voor een bijzondere en ontzettend leuke activiteit, u kiest tevens voor kwaliteit en service. Wij brengen alle benodigde materialen mee en onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers nemen u alle zorgen rondom de Jaarquiz uit handen.

Dat betekent voor u: geen zorgen over licht en geluid, uitleg, de presentatie of puntentellingen. U kunt zelf meespelen en volop genieten. Een geruststellende gedachte.

Leuk voor iedereen

Vaak is het lastig om een activiteit te vinden die voor alle collega’s, vrienden of familieleden leuk is. Door de afwisseling is de Jaarquiz een activiteit waaraan iedereen plezier beleeft. Want u kent ze vast wel: die collega die echt alles weet van muziek, die vriend of vriendin die overal verstand van heeft en de broer of zus die spelletjes altijd wint. Het komt in de Jaarquiz allemaal aan bod, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat deelnemers afhaken.

Kosten Jaarquiz

jaarquiz budget kosten sanka eventsjaarquiz basic kosten sanka eventsjaarquiz deluxe kosten sanka events
Wij reizen met onze Jaarquiz door heel Nederland. Bij ieder arrangement zijn een bepaald aantal gratis kilometers inbegrepen.

Ligt uw locatie binnen deze “zone” rond Venlo, dan betaalt u dus helemaal niets extra’s. Daarbuiten bedragen de kilometerkosten € 0,80 per gereden kilometer. Houdt u er rekening mee dat wij de enkele afstand twee keer afleggen (heen- en terugweg). Bij de berekening van het aantal kilometers hanteren we de snelste route via Google-Maps.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Extra aankleding

Uiteraard helpen wij u graag bij de aankleding van uw locatie. Of het nu gaat om statafels, zwarte of gekleurde statafelrokken, zwarte pipe and drape of andere zaken: wij brengen het desgewenst voor u mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Maatwerk voor uw evenement

De Jaarquiz is een ideale activiteit voor ieder personeelsfeest, bedrijfsuitje, kerstborrel, vrijgezellenfeest of groepsuitje met de vriendengroep.

Graag stemmen we de de quiz helemaal af op de wensen van uw bedrijf, vereniging, school, familie of locatie (inclusief gebruik van uw logo). Denkt u hierbij aan het verwerken van gebeurtenissen, leuke weetjes of foto’s van uw organisatie of deelnemers in de quiz. Zo wordt de Jaarquiz nog persoonlijker en is er voor de deelnemers extra reden om hard te lachen.

De kosten voor extra maatwerk bedragen € 249,-. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische punten

Wij benodigen voor het aansluiten van alle elektronische apparaten één vrije stroomgroep (3300 Watt). Haspels en verlengkabels brengen we zelf mee.

Wij arriveren zo’n 30 minuten voor aanvang van de quiz op locatie voor de opbouw. De afbouw na afloop van het evenement duurt eveneens maximaal 30 minuten. In overleg is het ook mogelijk om al eerder op te bouwen en eventueel later af te bouwen. Dat kan bijvoorbeeld fijn zijn als het feest al eerder start in dezelfde ruimte of na afloop van de quiz nog doorgaat. Houdt u er hierbij wel rekening mee dat er extra kilometerkosten bij kunnen komen als wij extra op en neer rijden.

Speciale wensen

Wij weten als geen ander dat ieder evenement weer anders is. Heeft u speciale wensen of ideeën? Wij denken graag met u mee om deze in te passen in uw activiteit.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw evenement uit te breiden met een ontvangst (koffie, thee en vlaai), een hapje (o.a. buffet, barbecue, snackwagen of losse hapjes), een drankje (een welkomstdrankje of verschillende arrangementen) en kunnen wij bemiddelen in het vinden van de juiste uitvoeringslocatie.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.