Warme buffetten
Warm Buffet 1 - € 18,25 p.p.
Twee soorten vlees-, vis-, of vogelgerechten naar keuze (200 gram p.p.)U heeft de keuze uit:
> |
Gepocheerde zalm geserveerd met saffraansaus Getrancheerde kipfilet in kerrieroomsaus Gehaktballetjes in tomaten- of zigeunersaus Kip "Toscane" met verse tomaat, Italiaanse kruiden en knoflook Koningskip met stukjes ananas, preiringetjes en kerriesaus Peelham met bosvruchten- of Limburgse mosterdsaus Rundergoulash, de klassieke bereiding met paprika, ui en champignons Varkenspoulet met champignons of champignonroomsaus |
Het buffet wordt verder aangevuld met:
> > > > > > > > > |
Gemengde slasoorten met feta, zongedroogde tomaatjes en olijven Twee soorten verse rauwkostsalade Verse groentemelange van het seizoen Rijst; een combinatie van witte en wilde rijst Verse fruitsalade Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Vers afgebakken Frans stokbrood Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |
Warm Buffet 2 - € 19,50 p.p.
Twee soorten vlees-, vis-, of vogelgerechten naar keuze (200 gram p.p.)U heeft de keuze uit:
> |
Varkenshaasje "Zingara" (met hamreepjes en champignons) Rundergoulash; de klassieke bereiding met paprika, ui en champignons Kalfstong in kappertjesroomsaus of Madeirasaus Kalkoenbiefstukjes in champignonroomsaus Peelham met bosvruchten- of Limburgse mosterdsaus Varkenshaasje in room- of pepersaus Gepocheerde zalm geserveerd met saffraansaus Kalfspoulet met champignonroomsaus Lamsfilet met honing-tijmsaus of saus "Provençale" (toeslag € 1,00 p.p.) Gevulde scholrolletjes in witte wijnsaus (toeslag € 1,00 p.p.) Vispotje van diverse soorten vis in romige dillesaus Ossenhaas met portsaus (toeslag € 2,00 p.p.) |
Het buffet wordt verder aangevuld met:
> > > > > > > > |
Tagliatelle, aardappelgratin of Provençaalse aardappeltjes (twee soorten naar keuze) Verse groentemelange van het seizoen Twee soorten verse rauwkostsalade Verse fruitsalade Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Vers afgebakken Frans stokbrood Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |
Het Streekbuffet - € 19,50 p.p.
Twee soorten vlees-, vis-, of vogelgerechten naar keuze (200 gram p.p.)U heeft de keuze uit:
> |
Botermalse Livarham met een zachte mosterdsaus van de "IJsvogel" Stooflapjes van het "Herefordrund" met rode wijnsaus Biefstukjes van de boerderijkalkoen geserveerd met romige paprikasaus Livarlende met champignonroomsaus Limburgs stoofpotje met mals vlees van het "Herefordrund" in een kruidige saus Snoekbaars uit de Meterik met tomaat-basilicumjus |
Het buffet wordt verder aangevuld met:
> > > > > > > > > > > |
Gestoofde preirolletjes met een verrassende kaassaus of witlof gegratineerd Verse "Ovivo-tagliatelle" met basilicumolie Aardappelschotel "Leudal" met aardappeltjes van Bex uit Kessel Gemengde sla met feta van Farmer House Products, zongedroogde tomaatjes en een dressing van "Raspberry Maxx" frambozensiroop Tasty Tom tomatensalade met basilicum Seizoenssalades uit de streek Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Vers afgebakken Frans stokbrood Braampeelmikske met diverse noten Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |
Buffet de Braampeel - € 26,50 p.p.
> > > > > > > > > > > > > > > |
Runderstoofschotel met verse paddenstoelen Kalkoen geserveerd met een zachte dragon-roomsaus Verse witte vis uit het seizoen met een frisse citrussaus Gegratineerde aardappelpuree Gebakken aardappeltjes Haricots verts met walnoten, zongedroogde tomaatjes en een frisse dressing Plateau van cranberry paté, Livarano worst en Italiaanse ham Gemengde sla met feta, zongedroogde tomaatjes en een frisse dressing Salade met tomaat, komkommer, rode ui en olijven Verse seizoenssalade Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Vers afgebakken Frans stokbrood Braampeelmikske met diverse noten Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |
Limburgs Streekhuisbuffet - € 27,00 p.p.
> > |
Botermalse Livarham met een zachte mosterdsaus van de "IJsvogel" Limburgs stoofpotje met mals vlees van het "Herefordrund" in een kruidige saus Tagliatelle "Ovivo" geserveerd met basilicumolie Gebakken aardappeltjes van Bex uit Kessel Aardappelsalade met verse bieslook en gesnipperde uitjes Frisse salade van verse broccoli en bloemkool, licht gekruid en afgegarneerd met broccoliroosjes Komkommersalade met dilleroomdressing Carpaccio van het "Herefordrund" met oude kaas van kaasboerderij Mertens, geserveerd met een hazelnootdressing Salade van Limburgse gerookte hertenham met ijsbergsla, spekjes, pijnboompitjes en een frisse frambozendressing van "Raspberry Maxx" Gehalveerde eieren klassiek gevuld Frisse meloensalade geserveerd met Limburgse "Livarsjink" Paté van het Limburgs hert, geserveerd met cumberlandsaus Gerookte forel van de forellenvijver Verse fruitsalade Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Vers afgebakken Frans stokbrood Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |
Buffet "van het huis" - € 27,00 p.p.
Genoemde prijzen gelden vanaf 25 personen.Twee warme gerechten geserveerd met tagliatelle met basilicumolie en gebakken aardappeltjes.
U heeft de keuze uit:
> > > |
Vispotje van diverse soorten vis in romige dillesaus Kalkoenbiefstukreepjes Stroganoff met paprika, ui en wodka Kruidige boeuf bourguignon |
Het buffet wordt verder aangevuld met:
> > > > > > > > > > > > > > > > |
Huzarensalade; heerlijk huisgemaakte huzarensalade bereid volgens traditioneel recept Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes en gesnipperde uitjes Frisse salade van broccoli en bloemkool, licht gekruid en afgegarneerd met broccoliroosjes Dun gesneden carpaccio met oude kaas geserveerd met een hazelnootdressing Lekkere Ardenner ham geserveerd met partjes frisse galiameloen Gehalveerd eieren klassiek gevuld Een tranche gevogeltepaté Cumberlandsaus; een zachtzure koude saus op basis van port en sinaasappel Verse fruitsalade Luxe visspiegel, bestaande uit; vers gepocheerde zalm geserveerd met romige cocktailsaus en gerookte zalmroosjes Salade Niçoise; salade van groene slasoorten, gemarineerde olijven, tonijn, tomaten, en artisjokharten, op smaak gebracht met een fijne dressing Gerookte eendenborst gepresenteerd op een bedje van knapperige ijsbergsla en geserveerd met frambozendressing Vers afgebakken Frans stokbrood Huisbrood; donker tarwestokbrood met een knapperig korstje Romige kruidenboter met verse kruiden Verse tapenade |