Coronaproof evenement of materiaal huren? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Coronaproof

Sanka Events is coronaproof

Op deze pagina kun je lezen hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus en wat dit betekent voor onze dienstverlening en jouw verhuuropdrachten of evenementen.

Nederland is “in control”

De Nederlandse corona-aanpak is erop gericht het virus maximaal te controleren, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen. Omdat we ons aan de maatregelen hebben gehouden, laten de cijfers een positieve ontwikkeling zien. 

Door het volhouden van de 1,5 meter afstand en de basisregels is het nu mogelijk om weer te sporten, uit eten te gaan en kunnen er zelfs weer evenementen plaatsvinden.

Opvolgen van basisregels

Uiteraard houden wij ons aan de geldende basisregels op het gebied van hygiëne, afstand houden, het vermijden van drukte en het thuisblijven bij klachten.

Evenementen

Het algemene verbod op meld- en vergunningplichtige evenementen is per 1 juli opgeheven. Het is aan de lokale autoriteiten om te bepalen of organisatoren hun activiteit voldoende op 1,5 meter in kunnen richten en of er nog aan andere specifieke voorwaarden moet worden voldaan. De procedure voor het aanvragen van een vergunning kost tijd en het zal dus een aantal weken duren voordat de eerste evenementen weer plaatsvinden. Niet alles zal meteen mogelijk zijn.

Activiteiten binnen

Zonder gezondheidscheck en reservering zijn maximaal 100 personen per binnenruimte toegestaan, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven.

In grotere zalen of ruimtes waar meer dan 100 personen bij elkaar kunnen komen is het verplicht vooraf te reserveren en vindt er een gezondheidscheck plaats.

In binnenruimtes met een doorstroom van bezoekers geldt geen maximaal aantal personen.

Activiteiten buiten

Voor buitenactiviteiten geldt er een maximum van 250 personen in situaties waar geen reservering en gezondheidscheck plaatsvinden of waar geen vaste zitplaats is.

Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Een uitzondering geldt voor mensen die behoren tot één huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden.

Vanaf 3 personen kan worden gehandhaafd op de onderlinge afstand van 1,5 meter.

Sport & Spel

Per 1 juli zijn alle binnen- en buitensporten weer mogelijk. Waar mogelijk houdt iedereen 1,5 meter afstand, maar als dat onmogelijk is voor een normaal spelverloop mag tijdens het sporten de 1,5 meter tijdelijk worden losgelaten. Er vindt een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de training of wedstrijd.

Kosteloos annuleren

Om onze klanten extra zekerheid te bieden, hebben we ons annuleringsbeleid tijdelijk aangepast. Mocht een geplande activiteit geen doorgang kunnen vinden door aangepaste corona-maatregelen van de overheid, dan is het mogelijk om tot 24 uur voor uitvoering van de opdracht kosteloos te annuleren.

Alleen kosten voor eventuele ‘externe diensten’ die vooraf (in overleg met jou als klant) zijn gemaakt, worden wel in rekening gebracht.

Vragen?

Heb je vragen over de coronamaatregelen van Sanka Events? Of wil je weten of wat jij in gedachten hebt, mogelijk en toegestaan is?

Neem dan gerust contact met ons op via 06 28 86 48 55, [email protected] of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee en adviseren je waar mogelijk.