Coronaproof evenement of materiaal huren? | Sanka Events
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Coronaproof

Sanka Events is coronaproof

Op deze pagina kun je lezen hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Met de juiste aanpassingen en voorzorgsmaatregelen kunnen verhuuropdrachten en evenementen coronaproof plaatsvinden. Wij werken hierin graag met jou samen aan de best mogelijke oplossing.

Opvolgen van basisregels

Uiteraard houden wij ons aan de geldende basisregels op het gebied van hygiëne, afstand houden en het thuisblijven bij klachten. Wanneer nodig of gewenst draagt ons personeel mondkapjes.

Kosteloos annuleren

Om onze klanten extra zekerheid te bieden, hebben we ons annuleringsbeleid tijdelijk aangepast. Mocht een geplande activiteit geen doorgang kunnen vinden door aangepaste corona-maatregelen van de overheid, dan is het mogelijk om tot 36 uur voor uitvoering van de opdracht kosteloos te annuleren.

Alleen kosten voor eventuele ‘externe diensten’ die vooraf (in overleg met jou als klant) zijn gemaakt, worden wel in rekening gebracht. Dit bespreken we duidelijk bij het vastleggen van de opdracht.

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot jouw feest of evenement in relatie tot de actueel geldende coronamaatregelen?

Neem dan gerust contact met ons op via 06 28 86 48 55, [email protected] of vul het contactformulier in. Wij denken graag met je mee en adviseren je waar mogelijk.