Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Home > Disclaimer

Disclaimer

Onderstaande informatie is van toepassing op onze gehele website www.sankaevents.nl. Door onze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op onze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.

Wij doen ons uiterste best om de gegevens op onze website zo volledig en correct mogelijk te houden. Deze informatie kan op ieder moment, zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving, worden aangepast of verwijderd.

Verantwoordelijkheid

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor schade die is ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de op deze website getoonde informatie of door het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrecht

Alle op deze website getoonde teksten, foto’s en video’s zijn intellectueel eigendom van Sanka Events of van een andere partij, die ons toestemming heeft gegeven dit materiaal te gebruiken. Vermenigvuldiging van deze informatie is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Sanka Events.

Online communicatie

Berichten die je per e-mail naar Sanka Events stuurt, kunnen onveilig zijn. Wij raden jou daarom af om vertrouwelijke informatie per e-mail aan Sanka Events te zenden. Indien jij ervoor kiest om berichten per e-mail aan Sanka Events te zenden, aanvaard je het risico dat derden deze berichten onderscheppen, misbruiken of wijzigen.