fbtwin
Bel ons: 06 - 28 86 48 55          Mail ons: info@sankaevents.nl

Ballonnenwedstrijd

Algemene Informatie

Iedere ballonnenwedstrijd bestaat uit met helium gevulde ballonnen, voorzien van een lintje en een wedstrijdkaartje. Deze ballonnen kunnen op locatie worden uitgedeeld of gezamenlijk worden opgelaten uit een net of uit onze reuze opblaasbare voetbal.

Bij het budget-pakket ontvangt u van ons alle benodigde materialen en zorgt u zelf voor het vullen van de ballonnen, het bevestigen van de lintjes en de kaartjes en het oplaten van de ballonnen.

Bij het basic-pakket nemen wij u dit werk uit handen en verschijnen wij op locatie met de ballonnen om deze op het door u gewenste tijdstip uit te delen of op te laten. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden.

Bij het luxe-pakket verzorgen wij alle werkzaamheden op locatie, waardoor er meerdere mogelijkheden zijn m.b.t. het uitdelen van de ballonnen en de gasten hun eigen ballon zelf in de voetbal kunnen doen.

Ballonnen

Wij werken bij onze ballonnenwedstrijden niet met 11 inch ballonnen (zoals de meeste bedrijven doen), maar met 12 inch ballonnen. Doordat in deze ballonnen meer helium zit stijgen ze mooier op en hebben ze een langere zweeftijd. U kunt zelf de gewenste kleur of een combinatie van kleuren voor de ballonnen kiezen. Tevens zijn er diverse mogelijkheden om de ballonnen geheel naar wens te bedrukken, bijvoorbeeld met uw eigen bedrijfs- of verenigingslogo.

Helium

De heliumcilinders die wij gebruiken bevatten circa 20 liter helium. Dit is genoeg voor ruim 330 ballonnen met een grootte van 12 inch (het exacte aantal is mede afhankelijk van de temperatuur en de vultechniek).

Lintjes

Met onze snelsluiters kunt u in een handomdraai een ballon dichtmaken, zonder dat u een knoop hoeft te leggen. De ballon sluit zich vanzelf door simpelweg aan het touwtje te trekken. Aan de snelsluiter zit tevens een handig lint bevestigd, waaraan u het wedstrijdkaartje kunt bevestigen.

Wedstrijdkaartjes

Op de wedstrijdkaartjes komt een door u gekozen retouradres en is er plaats voor uw eigen logo in kleur. De kaartjes zijn licht van gewicht en reeds voorzien van een gaatje, zodat deze snel aan de ballon kunnen worden bevestigd. In de talen Nederlands, Duits en Engels wordt de vinder van het kaartje verzocht dit terug te sturen naar het door uzelf aangegeven postadres.

Release-netten

Onze release-netten bieden de mogelijkheid om tot 500 ballonnen per net te “verzamelen”, om ze uiteindelijk tegelijkertijd te laten opstijgen. Tevens zijn deze netten uitermate geschikt voor het transporteren van reeds gevulde heliumballonnen.

Opblaasbare voetbal

Wilt u dat de ballonnen op een superoriginele manier de lucht ingaan, dan is onze opblaasbare voetbal een perfecte optie. In deze ruim vier meter hoge bal passen tot wel 800 ballonnen die door het simpelweg openritsen van de bal binnen enkele seconden het luchtruim kiezen.

Ballonnenwedstrijd Budget

Dit is het doe-het-zelf-arrangement voor ballonnenwedstrijden en tegelijkertijd dus ook de goedkoopste variant. U ontvangt van ons alle benodigde materialen en zorgt zelf voor de rest.

De kosten per onderdeel zijn als volgt:

Omschrijving

Kosten

Ballon 12 inch (kleursamenstelling naar keuze)

€ 0,10 per stuk

Snelsluiters/Lintjes (verpakt per 100 stuks)

€ 0,10 per stuk

Wedstrijdkaartje (verkrijgbaar per 100 stuks)

€ 0,15 per stuk

Helium (uitgaande van gemiddeld verbruik)

€ 0,50 per stuk


Het vullen van de ballonnen met helium is (mede dankzij de meegeleverde handleiding) een fluitje van een cent.

De kosten voor de helium worden berekend per aangebroken kwart van een fles en bedragen bij gemiddeld verbruik circa € 0,50 per ballon.

Delen

Aantal liter

Hoeveelheid 12 inch ballonnen

Kosten

¼ fles

5 liter

Ruim 80 ballonnen

€ 65,00

½ fles

10 liter

Ruim 160 ballonnen

€ 109,00

¾ fles

15 liter

Ruim 245 ballonnen

€ 155,00

1 fles

20 liter

Ruim 330 ballonnen

€ 199,00


U kunt de ballonnen uitdelen of laten opstijgen vanuit de reuze voetbal.

Omschrijving

Huurprijs per dag

Voetbal geschikt voor maximaal 800 ballonnen

€ 49,00


Tip voor de tijdsplanning: Een ongeoefende persoon kan per uur circa 50 ballonnen met helium vullen en voorzien van een lintje met kaartje. Heeft deze persoon eenmaal de smaak te pakken, dan zal het tempo beduidend hoger liggen.

Ballonnenwedstrijd Basic

Bij dit arrangement heeft u zelf nergens omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat op het door u gewenste tijdstip en op de door u gewenste locatie de heliumballonnen worden uitgedeeld aan uw gasten of gezamenlijk worden opgelaten uit onze reuze voetbal. Tevens zorgen wij (indien niet al aanwezig) met een eigen installatie voor een spannende countdown en een opzwepend muziekje.

Ook bij dit arrangement bepaalt u zelf de kleur(en) van de ballonnen en uiteraard het retouradres op het wedstrijdkaartje.

De kosten voor dit arrangement “Ballonnenwedstrijd Basic” zijn als volgt:

Omschrijving

Kosten

Ballonnenwedstrijd Basic 100 (100 ballonnen)

€ 149,00

Ballonnenwedstrijd Basic 200 (200 ballonnen)

€ 249,00

Ballonnenwedstrijd Basic 300 (300 ballonnen)

€ 349,00

Ballonnenwedstrijd Basic 400 (400 ballonnen)

€ 449,00

Ballonnenwedstrijd Basic 500 (500 ballonnen)

€ 549,00

Ballonnenwedstrijd Basic 600 (600 ballonnen)

€ 649,00

Ballonnenwedstrijd Basic 700 (700 ballonnen)

€ 749,00

Ballonnenwedstrijd Basic 800 (800 ballonnen)

€ 849,00

Ballonnenwedstrijd Basic >800

Prijs op aanvraag

Ballonnenwedstrijd Deluxe

Het oplaten van ballonnen is natuurlijk een momentopname. Binnen enkele minuten verdwijnen ook de laatste kleine stipjes aan de hemel. Een groots effect van niet al te lange duur.

Soms is het echter wenselijk om wat langer aandacht te schenken aan de ballonnen(wedstrijd). Hiervoor heeft Sanka Events de “Ballonnenwedstrijd Deluxe” ontwikkeld.

Bij dit arrangement is Sanka Events al ruim voor het oplaten van de ballonnen aanwezig op de locatie. We bouwen een ballonnenstand op waar, onder begeleiding van gezellige muziek, de ballonnen worden gevuld met helium en in de reuzevoetbal worden gedaan.

Hierbij worden de deelnemers zoveel mogelijk betrokken. Zo kunnen er extra heliumballonnen worden uitgedeeld aan de gasten (wie wil er geen eigen heliumballon mee naar huis nemen?) en is er zelfs de unieke mogelijkheid om de eigen wedstrijdballon in de voetbal te stoppen. Uiteraard mag hierbij even gespiekt worden in de bal zelf: dat zijn veel ballonnen!

Ook bij dit arrangement bepaalt u zelf de kleur(en) van de ballonnen en uiteraard het retouradres op het wedstrijdkaartje. Daarnaast bepaalt u of er extra ballonnen mogen worden uitgedeeld aan uw gasten. U kunt uw gasten natuurlijk ook zelf de kleur van hun eigen ballon laten uitkiezen.

De kosten voor het arrangement “Ballonnenwedstrijd Deluxe” bedragen:

Omschrijving

Kosten

Deluxe 100 (100 ballonnen) – Maximale duur: 3 uren

€ 199,00

Deluxe 200 (200 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 349,00

Deluxe 300 (300 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 499,00

Deluxe 400 (400 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 649,00

Deluxe 500 (500 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 799,00

Deluxe 600 (600 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 949,00

Deluxe 700 (700 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 1099,00

Deluxe 800 (800 ballonnen) – Maximale duur: 6 uren

€ 1249,00

Deluxe >800 – Maximale duur: 6 uren

Prijs op aanvraag

Extra mogelijkheden ballonnenwedstrijd

Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om uw ballonnenwedstrijd verder aan te passen aan uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ballonnen bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging. Ook als u de ballonnen wilt laten opstijgen vanuit een ander opblaasbaar object dan de reuzevoetbal denken wij graag met u mee. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Transport

Voor de transportkosten geldt er een vast bedrag van € 30,00. Ligt uw locatie buiten de gemeente Venlo, dan komt hier € 0,55 per gereden kilometer bij. Binnen de gemeente Venlo vervallen de kilometerkosten.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

offerte
reserveren
contact
Wij hebben tevreden klanten in: Aalst Afferden Aijen Alkmaar Almelo Almere Altweerterheide America Amersfoort Amstelveen Amsterdam Apeldoorn Arcen Arnhem Asenray Assen Asten Baarlo Baexem Bakel Barendrecht Barneveld Beegden Beek en Donk Beers Beesel Belfeld Berg Bergen Bergen op Zoom Beringe Best Beugen Beuningen Blerick Blitterswijck Boekel Boekend Born Boshoven Boshuizerbergen Boxmeer Boxtel Breda Bree Broekhuizen Brunssum Budel Buggenum Castenray Cuijk Culemborg Delft De Mortel Den Bosch Den Haag De Rips Deurne Deventer Diemen Dilsen Dinther Doetinchem Dongen Dordrecht Drachten Dronten Drunen Echt Ede Egchel Eindhoven Ell Elsendorp Emmen Enschede Etten-Leur Evertsoord Geijsteren Gelderland Geldermalsen Geldrop Geleen Gemert Genk Gennep Goes Goirle Gorinchem Gouda Grashoek Grathem Grave Griendtsveen Groeningen Groesbeek Groningen Grubbenvorst Haarlem Haelen Haler Hamont Handel Hasselt Heel Heerenveen Heerlen Heesch Heeswijk Heeze Hegelsom Heibloem Heide Helden Helenaveen Helmond Hengelo Herkenbosch Herten Heusden Heythuysen Hilversum Hoensbroek Holthees Hoofddorp Hoogeveen Horn Horst Hout-Blerick Houten Huissen Hunsel Ittervoort Kelpen-Oler Kerkrade Kessel Kessel-Eik Koningslust Kranenburg Kronenberg Laar Lanaken Landgraaf Landhorst Ledeacker Leeuwen Leeuwarden Leiden Lelystad Leunen Lierop Liessel Limburg Linne Lomm Lommel Lottum Luchthaven Schiphol Maarheeze Maasbracht Maasbree Maaseik Maashees Maasmechelen Maasniel Maastricht Malden Meerlo Meerlo-Wanssum Meijel Melderslo Melick Meppel Merselo Merum Meterik Middelburg Mierlo Milheeze Mill Moerdijk Montfort Mook Naaldwijk Nederweert Neer Neerbeek Neeritter Neerkant Neerpelt Nieuw-Bergen Nieuwegein Nijmegen Nistelrode Noord-Brabant Nuenen Nunhem Oeffelt Offenbeek Ohé en Laak Oirlo Oirschot Oisterwijk Ommel Ool Oosterhout Oostrum Oploo Oss Overloon Overpelt Panheel Panningen Peer Posterholt Reuver Ridderkerk Rijkevoort Rijswijk Roermond Roggel Roosendaal Rotterdam Sambeek Schaijk Schiedam Schijndel Schinveld  Sevenum Siebengewald Simpelveld Sint Anthonis Sint Odiliënberg Sint Oedenrode Sittard Smakt Someren Someren-Eind Someren-Heide Son Spijkenisse Stein Stevensbeek Stevensweert Steyl Stramproy Susteren Swalmen Swolgen Tegelen Terneuzen Thorn Tiel Tienray Tilburg Tungelroy Turnhout Uden Utrecht Vaals Valkenburg Valkenswaard Veenendaal Veghel Velden Veldhoven Venlo Venray Veulen Vierlingsbeek Vlaardingen Vlierden Vlissingen Vlodrop Vortum-Mullem Vredepeel Vught Waalwijk Wageningen Wanroij Wanssum Weert Well Wellerlooi Wessem Westerbeek Wijchen Woerden Ysselsteyn Zaltbommel Zaanstad Zeeland Zeist Zoetermeer Zutphen Zwijndrecht Zwolle