fbtwin
Bel ons: 06 - 28 86 48 55          Mail ons: info@sankaevents.nl

Bubble-Voetbal huren

Bubble-Voetbal (ook wel bumpervoetbal of funball genoemd) is een spectaculair voetbalspel, waarbij je met grote opblaasbare voetbalpakken tegen elkaar aan botst.

Bumpervoetbal huren


2017 02 27 Direct Reserveren


bubble voetbal kinderen los hurenPrijsbutton 2900 2

bubble voetbal volwassenen los hurenPrijsbutton 3900

bubble voetbal kinderen set hurenPrijsbutton 19900 2

bubble voetbal volwassenen set hurenPrijsbutton 24900

bubble voetbal boarding set hurenPrijsbutton 39900

Indien je het Bubble-Voetballen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods, betaal je alleen de aangegeven huurprijs. Wil je het materiaal meer dan één dag gebruiken, dan maken wij altijd een offerte op maat.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de Bumperballen op de gewenste locatie komen bezorgen en weer ophalen. Voor de op- en afbouw van de opblaasbare voetbalpakken rekenen wij éénmalig meerkosten. Deze kosten staan vermeld op bovenstaande buttons.

Indien wij naar jouw locatie komen worden er (éénmalig per opdracht) € 10,- transportkosten en € 0,65 per gereden kilometer gerekend (bekijk uitleg over de kilometerkosten).

Je kunt het Bubble-Voetbal natuurlijk zelf (laten) begeleiden of gebruik maken van begeleiding door Sanka Events. De meerkosten hiervoor bedragen € 32,50 per uur.

Alle op onze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.


2017 02 27 Direct Reserveren

Wat wordt er meegeleverd met de Bumpervoetballen?

De Bubble-Voetballen hebben een luchttoevoer die afgesloten is met een draaidop. Met behulp van de meegeleverde elektrische pomp is een Bubble-Voetbal binnen enkele minuten helemaal opgeblazen.

Alle bumperballen zijn voorzien van twee gordels die de deelnemers om hun armen en schouders kunnen bevestigen. 

Indien gewenst kunnen wij een voetbal en pylonnen meeleveren. Dit kun je aangeven bij het plaatsen van de reservering.

Gekleurde voetbalpakken

De Bubble-Voetballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de teams die tegen elkaar strijden makkelijk uit elkaar kunt houden.

Bubble-Voetbal voor kinderen

Voor kinderen tot een lengte van 150 cm hebben we speciale kinder-bumperballen. Deze Bubble-voetballen zijn iets minder zwaar dan de volwassen versie en daardoor voor kinderen beter te hanteren.

Er is geen maximale leeftijd voor het gebruik van de kinderballen. Kinderen die groter zijn dan 150 cm dienen een volwassenen-bal te gebruiken in verband met de veiligheid. Als een kind namelijk te groot is voor een kinderbal steekt het hoofd aan de bovenkant uit en ontstaan er onveilige situaties.

Bubble-Voetbal voor volwassenen

Alle personen die groter zijn dan 150 cm (maar niet groter dan 200 cm) gebruiken Bubble-Voetballen voor volwassenen.

Personen die groter zijn dan 200 cm kunnen onze Bubble-Voetballen niet veilig gebruiken, omdat dan de kans bestaat dat het hoofd van de deelnemer boven de bal uitsteekt. Dit kan tot hoofd- en nekblessures leiden als de deelnemer met de bal over de kop gaat.

Bumpervoetbal spelen in onze Voetbalboarding

Uiteraard kan Bubble-Voetbal ook in een vrije ruimte worden gespeeld, maar in dat geval loop je vaak achter de voetbal aan. Een afgesloten ruimte als speelveld is daarom aan te bevelen.

Ideaal is het om Bubble-Voetbal binnen in een gymzaal te spelen of buiten in een opblaasbare Voetbalboarding. Dan blijft de bal lang in het spel en is er weinig tot geen gevaar dat de Bubble-Voetballen botsen tegen scherpe voorwerpen.Terug naar bovenVerschillende namen voor Bubble-Voetbal huren

Er bestaan vele verschillende namen voor bumpervoetbal huren. Sommigen noemen het Bubble-Voetbal huren, anderen noemen het bubbelvoetbal huren. Opblaasbare voetbalpakken huren wordt ook gebruikt. De grote opblaasbare voetballen huren zijn ook bekend als Bumperz huren. Andere namen zijn bumperbal huren, botsvoetballen huren of funball huren. Mensen die voetbalattracties huren zoeken ook op transparante bumpervoetballen huren of doorzichtige voetballen huren.

Bubble-Soccer verhuur zoeken en vinden

Alle zoektermen voor Bubble-voetbal huren op een rijtje: bumpervoetbal huren, bubblevoetbal huren, bubbelvoetbal huren, opblaasbare voetbalpakken huren, Bumperz huren, stuiter voetbalpakken huren, botsvoetballen huren, funball huren, voetbalattracties huren, voetbalspellen huren, doorzichtige voetbalpakken huren, transparante voetbal huren en bubbelbal huren.

Bubble-Voetbal te huur in heel Nederland

Wilt u bumpervoetbal huren, dan bezorgen wij het Bubbel-Voetbal in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en indien gewenst ook daarbuiten.

Dus van Nijmegen tot Maastricht, van Weert tot Roermond, van Eindhoven tot Venlo, Venray of Horst: Bubble-voetbal huren was nog nooit zo makkelijk.

Binnen de gemeente Venlo is Bubble-voetbal verhuur of bumpervoetbal huren ook mogelijk. Dus wilt u Bubble-voetbal huren in Venlo, Blerick, Tegelen, Steyl, Belfeld, Boekend, Arcen, Velden of Lomm, dan is dat ook mogelijk.