fbtwin
Bel ons: 06 - 28 86 48 55          Mail ons: info@sankaevents.nl

Opblaasbare voetbalboarding huren

Onze grote voetbalboarding met hoge rand in de kleuren van de Nederlandse vlag is de ideale eyecatcher voor uw voetbaltoernooi, sportdag of ander evenement.

Voetbalboarding verhuur


voetbalboarding hurenPrijsbutton 19900 2

bubble voetbal boarding set hurenPrijsbutton 39900

Indien je het materiaal zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods, betaal je alleen de aangegeven huurprijs. Wil je het materiaal meer dan één dag gebruiken, dan maken wij altijd een offerte op maat.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de opblaasbare voetbalboarding op de gewenste locatie komen bezorgen en weer ophalen. Voor de op- en afbouw van het opblaasbaar voetbalveld rekenen wij éénmalig € 20,- meerkosten.

Indien wij naar jouw locatie komen worden er (éénmalig per opdracht) € 10,- transportkosten en € 0,65 per gereden kilometer gerekend (bekijk uitleg over de kilometerkosten).

Je kunt de voetbalboaring natuurlijk zelf (laten) begeleiden of gebruik maken van begeleiding door Sanka Events. De meerkosten hiervoor bedragen € 32,50 per uur.

Alle op onze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.


Direct Reserveren

Opblaasbaar voetbalveld met veel speelruimte

Deze voetbalarena is ruim 160 vierkante meter groot (18 meter lang en 9 meter breed). Daarmee biedt deze voetbalboarding voldoende ruimte om "lekker" vijf tegen vijf te spelen. Uiteraard kunnen de teams ook nog groter zijn.

Door de grote afmetingen van het voetbalveld kun je de voetbalboarding ook goed gebruiken om Bubble-Voetbal te spelen.

Voetbalboarding met hoge rand

Onze voetbalboarding heeft een rand van maar liefst twee meter hoog. Hierdoor zal de bal veel minder vaak over de rand heen vliegen dan bij een opblaasbaar voetbalveld met een lage rand.

Doordat er netten zijn gespannen in de zijwanden van de voetbalboarding, kan het publiek alles nauwlettend volgen.