Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Één aanspreekpunt, alles geregeld Snelle en duidelijke communicatie Flexibel en enthousiast personeel
Informatie | Offerte | Reserveren
Naam*
E-mailadres*
Je vraag of opmerking*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

78

Neem direct contact op:

Waarom Sanka Events?

  • Één aanspreekpunt, alles geregeld
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Flexibel en enthousiast personeel
Home > Verhuur > Zitzakken > Zitzakken

Zitzakken huren

Foto's en video

Prijzen

Afhaalprijs

9999

Zelf afhalen niet mogelijk

Serviceprijs

9999

Huurprijs extra dag

9999

Begeleiding (per uur)

38

Product 1

9999

Product 2

9999

Product 3 (nacalculatie)

9999

Product 4 (nacalculatie)

9999

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afhaalprijs

De afhaalprijs is de huurprijs die je betaalt als je de materialen zelf komt ophalen en terugbrengen bij onze loods in Venlo. Je zorgt zelf voor het transport en de op- en afbouw.

Serviceprijs

De serviceprijs is de huurprijs die je betaalt als je kiest voor transport en op- en afbouw door Sanka Events. De bijkomende kilometerkosten bedragen 80 cent per gereden kilometer.

Bekijk voor meer prijsinformatie ons uitgebreid overzicht met tarieven en kortingen.

Informatie

Zitzakken huren

Een zitzak huren? Bij Sanka Events kun je eenvoudig zitzakken huren voor jouw eigen feest of evenement.

Zitzak huren om comfortabel te chillen

Onze zitzakken hebben robuuste armleuningen en een sterke rugleuning. De zitzakken geven dus veel steun en zitten beter dan een ‘normale’. Ze zijn stevig, maar niet stug. Ideaal dus voor mensen op een feest of evenement om even lekker te loungen of chillen.

Vrolijke kleuren

Je kunt bij ons een losse zitzak huren, maar ze zijn ook te huur als set van acht. Wij hebben zeven verschillende kleuren zitzakken in de verhuur. Je kunt kiezen voor een mix van vrolijke kleuren of een zitzakken huren in één bepaalde kleur.

Zitzakken huren voor binnen en buiten

Onze zitzakken hebben een groot formaat en zijn dus geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Een zitzak huren is een ideale aanvulling voor een bedrijfsfeest, buurtfeest, festival of natuurlijk gewoon voor een feestje thuis in de tuin. Ze zijn dus zowel binnen als buiten te gebruiken.

Interesse in onze zitzakken huren? Reserveer direct of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact op via info@sankaevents.nl, bel ons op 06 28 86 48 55 of vul het contactformulier op deze pagina in.

Veelgestelde vragen

Van welke stof zijn de zitzakken gemaakt?

De zitzakken zijn van nylon gemaakt. Ze zijn gevuld met speciale eps-parels die zich perfect vormen naar jouw lichaam. Je kunt dus heerlijk wegzakken in onze loungechairs, maar hebt wel voldoende steun dankzij de arm- en rugleuning.

Zijn de zitzakken geschikt voor buiten?

Ja, de zitzakken kunnen buiten worden gebruikt. Uiteraard is het niet handig om ze in de modder of andere vuiligheid te zetten, want echte hardnekkige vlekken blijven zichtbaar op het nylon. Kijk verder vooral uit met brandgaten van sigaretten, want die veroorzaken onherstelbare schade.

Hoe schoon zijn de zitzakken?

Uiteraard worden de zitzakken na iedere verhuur grondig door ons gereinigd. Desondanks is het niet te voorkomen dat er in het nylon stof soms wat lichte vlekken (kleurverschillen) achterblijven. Wij vervangen zitzakken die te veel vervuild zijn. Doorgaans vallen de kleine vlekjes in de zitzakken niet op.

Hoe worden de zitzakken vervoerd?

Wil je onze zitzakken huren, houd dan bij het vervoer rekening met de grote afmetingen. De zakken worden standaard geleverd in een grote plastic zak, zodat ze ook schoon op de plaats van bestemming aankomen. Heb je zelf geen vervoer voor de zitzakken? Dan komen wij deze natuurlijk graag bezorgen.